Schedule

cardio
dance
mind & body
mind & body
dance
strength & conditioning
left right

TODAY

Mon 29/11

Tue 30/11

Wed 01/12

Thu 02/12

Fri 03/12

Sat 04/12

Sun 05/12

Morning
09:00 - 10:00
Blaze

by Kee
60 mins
10:00 - 11:00
Hatha Yoga

by Lum
60 mins
09:00 - 10:00
Vinyasa Yoga

by Adrian
60 mins
07:30 - 08:15
Shadow Boxing

by Azman
45 mins
08:15 - 08:45
Spark

by Louis
60 mins
10:00 - 11:00
Blaze

by Kee
60 mins
09:30 - 10:30
Zumba

by Vicky (M)
60 mins
09:30 - 10:30
Gentle Yoga

by Adrian
60 mins
Afternoon
Evening
18:00 - 19:00
Burn

byKee
60 mins
18:00 - 19:00
Burn

by Kee
60 mins
19:00 - 20:00
Yin Yoga

by Lum
60 mins
18:45 - 19:45
Bollywood

by Keish
60 mins
19:00 - 20:00
Zumba

by Iz
60 mins
18:30 - 19:30
FitGrid

by Charlotte
60 mins