Schedule

cardio
dance
mind & body
mind & body
dance
strength & conditioning
left right

Mon 23/03

Tue 24/03

Wed 25/03

Thu 26/03

Fri 27/03

TODAY

Sat 28/03

Sun 29/03

Morning
09:00 - 10:00
Body Combat

by Charlotte (M)
60 mins
10:00 - 11:00
Zumba

by Johnson (M)
60 mins




09:00 - 10:00
Hatha Flow

by Keane (B)
60 mins
10:00 - 11:00
Bollywood

by Verna/Jas (M)
60 mins




09:00 - 10:00
Zumba

by Danial (M)
60 mins
10:00 - 11:00
Hatha Flow

by Eddy (B)
60 mins




09:00 - 10:00
FitCamp

by Kee (M)
60 mins
10:00 - 11:00
Yoga Core

by Xiang (M)
60 mins




09:00 - 10:00
BodyPump

by Marcus (M)
60 mins
10:00 - 11:00
Zumba

by Sall (M)
60 mins




09:15 - 10:15
Hatha Flow

by Bryan (M)
60 mins
10:15 - 11:15
Yogalates

by Bryan (M)
60 mins
11:15 - 12:15
Zumba

by Ameer (M)
60 mins
09:15 - 10:15
Zumba

by IZ (M)
60 mins
10:15 - 11:15
Body Combat

by Yeung (M)
60 mins




Evening
18:00 - 19:00
FitABT

byKee (M)
60 mins
19:00 - 20:00
Vinyasa Yoga

byFrancis (M)
60 mins
20:00 - 21:00
Body Pump

byEvan (M)
60 mins
21:00 - 22:00
Zumba

byJustin (M)
60 mins
18:00 - 19:00
FitCamp

by Kee (M)
60 mins
19:00 - 20:00
Mat Pilates

by Helnie (M)
60 mins
20:00 - 21:00
Zumba

by Iz (M)
60 mins
21:00 - 22:00
Body Pump

by Kin (M)
60 mins
18:00 - 19:00
U-Jam Fitness

by Yusliza (M)
60 mins
19:00 - 20:00
Strong Zumba

by Justin (M)
60 mins
20:00 - 21:00
Yin Yang Yoga

by Ee Lin (M)
60 mins
21:00 - 22:00
Body Combat

by Eric (M)
60 mins
18:30 - 19:30
Zumba

by Danial (M)
60 mins
19:30 - 20:30
Vinysasa Yoga

by Lum (M)
60 mins
20:30 - 21:30
Body Pump

by Marcus (M)
60 mins




19:00 - 20:00
Gentle Flow

by Mariana (M)
60 mins
20:00 - 2100
Strong Zumba

by Rynaz (M)
60 mins
21:00 - 20:00
Zumba

by Iz (M)
60 mins